SEO training

Wat is SEO?

SEO is het optimaliseren van je website aan de hand van aanpassingen aan techniek en content. Het is ervoor zorgen dat er meer bezoekers op je website komen, dat de juiste personen je website bereiken voor de juiste reden. Op deze manier zal je website meer conversies krijgen en je onderneming groeien.

Voor wie is deze training?

Deze training is nuttig voor iedereen dat dagelijks betrokken is bij het ontwikkelen of beheren van websites. Iedereen dat een website wil laten scoren of meer conversies wil halen. Dit zijn front-end of back-end developers, webmasters en digital marketeers. Personen die op de hoogte willen blijven van veranderingen binnen het SEO gebeuren.

Waarom is deze training zo interessant?

Hoog scoren en een website hebben dat veel conversies haalt is belangrijk. Hiervoor moet je met veel elementen rekening houden bij de ontwikkeling en beheer van de website. Het begrip SEO is echter een steeds evoluerend begrip, het is dus niet simpel steeds op de hoogte te blijven van de veranderingen hierin. Via deze training ben je op een halve dag helemaal bij en weet je exact wat je te wachten staat. Zo moet je niet telkens op zoek gaan naar updates online en kan je de tijd die je hebt besteden aan je kernactiviteiten.

Wat kan je van deze opleiding verwachten?

Tijdens de opleiding bekijken we niet enkel de basis instellingen voor seo. We nemen snel een kijkje naar de historiek en waar het allemaal begon. Vervolgens bespreken we de zoekwoorden. Waar je op moet letten en hoe je mogelijke klanten de zoekmachines gebruiken. Waar we tenslotte nog naar kijken zijn de 4 stadiums van SEO. Dit zijn de technische aanpassingen, de on page SEO, de off page SEO en de Analyse en verbeteringen die er bij komen kijken.

Na deze opleiding bent u weer helemaal mee en weet u exact wat u moet instellen en waar u zeker op moet letten.

Waar kan deze opleiding doorgaan?

De opleiding kan doorgaan bij u op kantoor. Op deze manier moeten uw collega’s niet op verplaatsing gaan. Als u een ruimte ter beschikking hebt met een groot scherm of projector is dit meer dan voldoende.

Als u zelf geen ruimte ter beschikking hebt kunnen we de opleiding laten doorgaan in Mechelen. We hebben hier meerdere ruimtes ter beschikking. Dit naar gelang het aantal personen dat de opleiding zal bijwonen.

Interesse in deze training?
Contacteer me voor meer informatie

0475 31 81 93 Of